Snart 2013 slut

Igår så red Adina på Bastard , lite hoppning blev det ! Herregud så bra dom red . Blir så glad över dem när det funkar ! 

Idag så drog jag och Bea till Väla gör lite shopping ! 
Hittade mycket snyggt till mig ! 
Sen ikväll så  Fixade jag nyårsnaglarna fina ! 
Temat blir silver ! 

Stallet

Idag så red jag och Adina . Hon tog Sambucca och jag Bastard , kul att hitta på nåt med dottern ! 
Dan före doppare dagen

Jul stirr . Fixat köttbullar och paketer . Ridit på hästen mitt lille allt . God jul !!! 

Julen närmar sig

Ja då vart vi en sväng till stugan över fredag -söndag . Alltid lika mysigt där . Bubbel och shopping samt julbord med svärfar och Janet på strandhotellet på lördagskväll . Idag söndag så till Båstad och gå i affärer sen lite tur till stranden för att kolla sand dynorna som blåst bort till stora stup . Vattnet var högt idag . Otroligt vad stormen fördärvar nere vid en strand . Sen drog jag och flickorna hemåt . Bakat knäckebröd . Och slagit in julklappar samt pyntat lite till . Så imon så är det dags för det allra sista . Sen julafton ! Mysigt ! 

Love this feeling

Red på Bastard . Gick igenom allt ikväll . Rytmen .takten. Halterna . Halvhalterna . Öppna . Sluta . Skänkelvikningar . Rakriktning . Följsamheten mellan händerna i takt med hästens hals . Mjuka händer . Bak med axlarna . Mitt punkten från huvud till hälen . Herregud efter ett tag så bara ploppade allt bit för bit ! Vilken häst jag har . ❤️ Han var så rolig att rida . Är så glad att man har fått rida för tränare som Kjell - Arne Johnsson , Annelie Lloyd och Erik Brodin .man snappar upp lite från den ena till den andra ridtränaren . Harmoni som Erik säger ! Ja den känslan fick jag ikväll . 


Hoppning idag oxå

Det ble lite hoppning ikväll för Bastard och Adina . Vi testade tungfelsbettet , han stoppat över tungan och sticker mot hindrena . Lite jobbigt då msn måste kunna göra en uppsamling vid hindrens höre och efter . Men Bastard bara gasar på som det vore ackord på antal hopp ! Idag såg det skit bra ut iaf ! Det tar sig ! 
Herregud snart jul

Dagarna flyr förbi . Jobba stallet osv . Dag efter dag . Skall bli skönt att i helgen åka till stugan . Äta julbord med min familj och svärföräldrar på lördag . Shoppa julklappar ! Barnen mina är färdiga ! Sen fira julen hos min bror ! Igår blir det hemma vid ! Känns konstigt att inte vara hos min svägerska i frösakull ! Det mysigaste av allt långledigt och ta hand om stallet ! Men varför regnar det hela tiden blir ju så trött av detta . Vill ha snö hästarna blir ju då rena då !! Bara gegga hela tiden ! Då jäkla tråkigt att ta in hästen från hagen då man sitter fast i leran ! 


Elvis

Bäste gammel stallkamraten Elvis mötte mig så glatt när jag öppnade bildörren . Han hoppade in och ville se sig omkring i bilen . Vilken stallkamraten bi har , så himla goe . Han hoppade och satte sig i framsätet sen gick han bak . Då nyfiken och mysig ! 

Kisse katterna


Helgen

I fredags så drog jag och min mir till jkp för en julkonsert med Magnus Carlsson . Jessica Andersson och Sonja Aldén trevlig julstämning och mys stund med min mor ! Galet busigt roligt hade vi . 
I lördags så åkte jag och Jocke till Göteborg skulle se på Magnus uggla på rondo . Även detta var hur bra som helst . Idag söndag så blev det flottning sen åkte jag till stallkompisen Joakim och åkte pulka snöänglar och snögubbar gjordes ! Tok häst

Ibland så ser han ut så här när vi hämtar in honom från hagen . Det får en undra hur länge har han gått med  övrenosremmen på grimma satt i munnen ? Knaspålle . Det går vilt till i grabb hagen ! Sambucca

Ikväll så testade jag att rida på stoet Sambucca . Har ju suttit länge och suckar efter att få rida på denna snygga skimmel stoet på 5 år . 
Tyckte hon var riktig rolig att rida på framåt och härlig trav , testade galoppen nja den måste jag öva på lite mera för att tycka om den . Så lite skillnad från Bastard han har ju så kort hals våran lille herre . Sambucca var helt annorlunda ! 
Blev nog lite förtjust av att rida på henne . 

Advent helg

Fredags så drog jag och Jocke till stugan . Plocka fram advent staken på bordet och ljusstakarna till fönstret . Shoppade lite . Bubblade även på lördags morgon . Igår så fick Bastard vila en dag . Själv så fixade vi ridhus underlaget mockade och harvade samt krattade kanterna . Idag så drog jag och Jocke till vmo på fm . Hittade utegran och köpte lite kulor till ridhuset . Väl hemma så till den fyrbenta varelsen . Red ute
i blåsten . Han var lite på tårna med galet vad bra han gick . Duktiga häst . Sena pyntade vi ridhuset med gran kulor och en massa glitter ! 

RSS 2.0