Solsken

En sån underbar helg ! I fredags så drog vi till stugan efter att Adina ridit på Bastard först .
Lördag blev det shopping med flickorna ! 
Underbart väder varmt som tusan . Adina hittade allt hon sökte och även jag hittade byxor som var en massa bling på så det blev tre par i olika färger , lika bra det . 
Idag söndag så var vi på kalas hos Elin (Jesper och Pernilla ) så mysigt att gå träffa dem igen ! Adina övningskörde med Jocke hem från Halmstad gick jätte bra sa han .  Väl hemma så drog vi till stallet . Adina red på Bastard först . Sen Sambucca Bastard var lite dum när hon skulle rida ut till skogen ,han vände och stack hem . Fb häst . Ibland funkar det ibland då är han riktigt dum . 

Min dag idag

Ja då är man ett år äldre . Dagen har varit på topp . Telefonerna har ringt sms och mail . Gratulationer i massor !! Blir så varm i mitt hjärta av allt gulligt som skrivs ! Mina döttrar överraskade med en jätte bukett från två stolar . Kom bud. Till jobbet . Vad snopen man blir ! Mir och far hälsade på mig oxå ! 
Bjöd på tårta till mina härliga jobba kompisar ! 
På kvällen så bjöd gubben min och barnen på middag i bredaryd Bambu . 
En underbar födelsedag med andra ord !!! Söndags träningen

Efter några veckors uppehåll från träningar så drog vi (jag,Stefan och Sofie ) ett dressyrpass för Kjell-Arne . Kl 10 var vi uppsuttna och laddade . Härligt med hårdkörning . Bastard var kanon fin och jag för en gångs skull satt bra på honom . Men måste träna på mina händer dom är alldeles för breda och tummarna upp !!!  Hästarna gick som små klockor . Sambucca har lite att träna på . Men hon kommer snart . Fanbori och Bastard rullade på . Bastard var så fin  just få vill man inte sluta ! Allt gick som planerat . Skänkelvikningar slutor . Galopp och trav . Bakdelsvändningar , rak riktning .och Tempo växlingar . Ja allt fanns med på passet ! 
Det blev ett svettigt pass men galet vad roligt det är iallafall man känner sig så nöjd och duktig efter , tack Kjelle ! 
Fantastiska hästar

Idag så red jag på Sambucca först på ute banan . Herregud vad fin hon är och rida på , galoppen var så fin . Äntligen trillar poletten ner för mig ! Jiha så glad man är efter ! In med  stoet och ut med Bastard . Ååå min lille herre han är mitt allt . Vet inte vad tränset Ps Of Sweden gör för magiska effekter men han går så avslappnat . Njuter hela tiden . Förvänd galopp och sen snett igenom till rätt galopp duktig kille . Så pampig känsla ! Love ! 


Solen kom fram

Trök väder hela dagen sen kom den underbara lampan och lös uppe i himlen , blåst idag med så helt perfekt ridunderlag på utebanan . Adina red på Sambucca först lite cavalettiblock i trav och galopp . Sen fick stumpan skor ikväll ! 
Efter Sambucca så red Adina på Bastard tillsammans med Sofie och Fanbori i ridhuset !! 
Full rulle

Herregud hästar är livet igår red jag på Bastard allt var så toppen riktigt fin var han . Storm ute men inte brydde han sig om det . Även att det small och levde i knutarna vid ridhuset . Jo han blev rädd för sin egen skit . Den knaspållen ! 
Idag så red jag Sambucca mmmmm jisses vad rolig hon är . Jag börjar hitta mer och mer knappar . Det enda som jag har problem med är galoppen jag tappar henne efter ett tag ! 
Bara att rida och träna i lugnt tempo sen sitter det ! 


Adina red på Bastard ikväll med mig . 


Underbara helgen slut !

Jahapp då är söndagen snart slut och ny vecka ! Idag så red flickorna en uppvärmningsrunda i skogen på Sambucca och Fanbori ,sen utebanan på lite cavalettiblock. , hästarna skötte sig super ! Det var lite ringrostig där idag efter regnet ,så det blev ingen lång stund . Avskrittning ute i skogen efter ! 


Är väldigt glad att vi går rida på Stefans häst Sambucca hon är en helt annan speciell sort av häst än Bastard . Idag fick Bastard vila ! Så imon så rider jag på honom och Sambucca får vila ! 

Vem står i mat lådan om inte Bastard . Han rensar uppmaten . 


Dom halvåallarna är guldvärda nu i geggan ! 

Blåsig fredag

Fredag bjöds av en blåsig dag . Sen kom regnet Adina och Sofie red först ute och skrittade fram i skogen sen hoppade dom lite små skutt på ute banan .Adina var så glad för bastard han var fin att rida idag . Efter Bastard då red hon Sambucca inne i ridhuset lite bom arbete . Sambucca är verkligen fin att rida på . Bättre och bättre för varje dag ! 

Horse horse horse

Ja då var det torsdag igen snart helg ! Ikväll så red jag på Bastard mitt lilla hjärta , han kändes bra lite stel i vänster sida . Trimmade igenom honom lite i böjda spår ! Gud vad jag tycker om denna häst . Nu har pälsfällningen verkligen satt fart !  Köpte mig ett nytt träns  Perfect Site of Sweden  tycker verkligen om detta träns så jäkla bra . Tungan är kvar inne i munnen nu . Och han går så av slappnat ! 
Sen efter Bastard så var det Sambuccas tur att bli ompysslad ! Hon är ett riktigt underbart sto med glimten i ögat . Snäll och trevlig ! 

Imon fredag ja då är det stallet hela em . Hoppas givetvis att vädret är fortfarande uppehåll , du varnar för skit väder i helgen ! 


Sambucca

Nu håller vi på att få igång Sambucca åt Stefan . Igår och idag så red jag henne på utebanan dressyr . Idag värmde jag upp henne i en halvtimma sen så bad jag Sofie att rida lite hoppning då jag inte vill hoppa ! Sofie var så snäll och hjälpte till . Kan ju bli långtråkigt med dressyr ! Måste variera lite . Därför jag och Adina passar sp bra ihop jag tar det tråkiga medans Adina tar skogsridning och hoppningen på Bastard ! Perfekt lag arbete , Bastard fick vila idag !
Sofie tog några skutt och sen red hon ut i skogen som avslutning . Gillar verkligen denna skimmel stoet ! Men vi har mycke kvar att träna på tillsammans ! 
Kul att få rida på en annan häst ! 

Vår i luften .

Varmt ute och solen glimtar . Så underbart gött ! Skulle ut och rida på Bastard i dag trodde jag ..... Han var så dum idag gick inte att leda ut ens på utebanan . Han sprang runt mig medans jag höll i tyglarna . Nåväl fick ner honom i ridhuset. Kom inte upp på honom då han stack när jag skulle gå i foten i stigbyglen ( är ingen atlet precis ) jaha fick led honom runt i ridhuset . Jagficketfingeravhenne och han jämte i skänkelvikning runt runt . Galet vad svettigt det var . Trodde han lugnade ner sig men icke . Det var bara att plocka av sadeln tyglarna och släppa honom så han fick springa och bralla runt . Sen lugnade han ner sig så på med sadeln ochtyglarna .jag hoppade upp ! En mycket pigg häst red jag på . Svetten rann på hösten . 
Var det vårkänslor tro ? 
Ingen rolig häst iaf ! Sofie och Adina

Flickorna rider för fullt på hästarna i stallet . Idag fredag så blev det 2hästar var . Började med Fun Bori och Sambucca i skogen en runda sen ute banan ! Blåsigt som sjutton . Sambucca hade skuttat hit och dit med Adina . Vårkänslor ! 


Sen då sadlade dom om hästarna och red på Algol och Bastard i skogen ! 
Älskar verkligen töserna när dom gör nåt tillsammans dom verkar ha roligt ! Igår torsdag så red dom på utebanan en stund sen ridhuset i över en timma (mycket att prata om ) 
Då reds Bastard och FunBori . Sofies Disney får vila ett tag då han har en liten förskylning ! 
Annars så är det skämta att dom andra har blivit friska nu !!! 

Häst häst häst ..........

Måndag - Onsdag dags att sätta igång hästarna , fick en dån inspiration från hästshowen .. Hästarna friska , så bara att börja lugnt och sansat . Sambucca vilat i 5 veckor Bastard vilat i 2 veckor . Så skönt att få komma igång igen ! Love it!!! Kanon väder ute ! 
Så jag och Adina har ridit på båda pållarna ! 


Weekend i Gtg

 Göteborg horse show =pengar rullar ! Handla möe fast jag inte behövde ! Schabrak grimmor pannband strumpor fleecetäxke benskydd . Och gått åt mycke alkohol om godmat . 
Med underbara vänner hela helgen ! 
RSS 2.0