Bättre och bättre

Ja Bastard blir bättre för varje dag nu . Tror det är tack vare Ion Silver som jag ger honom ! Han har fått mestadels lulla runt i ridhuset på veckorna ! Nu ör det inte så kraftig hosta mera ! 


Joakim satt och lufsade runt på Bastard ikväll ! Goe pajk det här ! 

Veckans skitgris

Bastard är allt vacker . Alltid lika spännande att hämta honom från hagen varje dag ! 


Fredagsmys

Bastard fortfarande hostig och nosen rinner . Snart gått två veckor utan nån hårdpass bara lulla runt i lugn och Ro ! 

 dag gick vi ut runt byn ! Motion för mig och hästen ! Han var väldigt pigg ,så på med kedjan ! 

Måndags kväll

Ikväll kom brandmännen och ville ha lite info angående hästhantering . Stefan berättade och visade hur man gjorde en tillfällig grimma av snöre samt hur man sätter på grimman lite info hur man går fram till en häst . Vi tog ner hästarna och släppte dem i ridhuset sen fick dom leda och träna på att ta på grimmorna . En grabb ville rida oxå kul ! 

En helg i stugan

Allahjärtansdag drog vi till stugan . På lördag kom mina älskade stallcheferna och Joakim och hälsade på över en natt . Dagen tillbringades i arosfortet med Laserdome och gokart . Härligt roligt med Laserdome blev ju barn på nytt . Middag på mårtenssons och bubbelbad på kvällen . Så himla mysigt . Söndags dressyr

Vet inte vad jag skall säga ! Är så himla nöjd med Bastard , han är otroligt fin att rida på . Är så glad att Kjell -Arne kan komma och ha träning i Hagelstorp ! Imorse var en bra dag för mig ! Har lite problem fortfarande med att gå ihop mina händer och att hålla dom still i nedsittningen ! Tack Kjelle för pauserna  , det är då jag slappnar av i min över kropp och axlar "vill för mycket "i början av passet . Efter 30 min så blir det bra ! Så himla nöjd efter och så vill man ej sluta ! Idag tränade vi öppna på vändsnettigenom och på långsidorna ! Galoppen var så rund och fin ! 


Svettig häst efter lektionen ! 


Perfect Site of Sweden

Igår kom tränset jag beställde från www.psofsweden.com jag beställde ett ShineDressageRevolution svart lack nosrem , har länge sucktat efter detta träns som fördelar trycket i nacken . Tycker det funkar kanon bra . Värt sitt pris . 


Kom med två pannband ett helt i svart läder och ett scharowski bling vita stenar . 


RSS 2.0