dödens mör i kroppen

Ja jisses . Vilken ridlektion ikväll. pust !! Men så blir det när man slarvar med träningen. Ikväll så var det MÖE galopparbete . In på kortsidan och i mitten byt galopp och ut till andra kortsidan sen till mitten och byt galopp och sen långsidan . det blev tre lååånga serpentiner . Tungan rätt imunnen . jo tack jag red på stackars Amanda en gång. Sen fick jag damp och drog upp armarna vid snäva svängen så BASTARD galopperade skänkelvikning . Jag fick block out totalt. Nåväl en massa pauser så hittade jag hem igen . vi red i 1 timme och 30 minuter. hahahaha stackars med ryttare som var med idag . Men kul var det . Värst var att hästen orkade mer och mer vad fanken han var ju ej trötter . hmmmmm.
Men otriligt roligt var det . Med vissa pauser !
Imon får hästen vila skall bara åka dit och mocka . På kvällen blir kalas för gubben min . Hurrey hurrey .
Och till sist så har jag en väldigt rolig häst .

min tur idag

Igår så red Adina på ute banan , hon hoppade Bastard skritt hoppning och sen på en oxer.
Det gick bra i slutet . Adina har lite och träna på känslan när man tar halvhalten och klämmer till  . 
Men när hon har lärt sig dom "Knapparna "så kommer detta att bli super !


Och idag så red jag på Bastard i ridhuset . Hade skritt lääänge . Tror han var ganska mör i rumpen efter gårdagens Skritt hoppning. 
Han var helt underbar ikväll den lille filuren . 
Jag är helt förtrollad när han jobbar rätt. mmmmmm NJUTNING i sadlen.
Imon har jag dressyr träning för Annelie Lloyd . Så då blir det hårdkörning för både mig och hästen.
Kramar tills dess !

 

partyparty

Igår så drog 4 st damer till ströget i Gislaved . Med mat och dryck . Så himla roligt hade jag . jisses! Efterfesten slutade vi 5 på morgonen , jag och Camilla sov över hos Tarja . Så imorse när man steg upp vid 9,30 så blev det en tuff morgon. Jajajajaja . Väl hemma sen så drog jag och Adina till stallet vid 13 tiden . Adina fick rida på Bastard för jag var väldans seg i plneten . Snäll dotter .
Hon hoppade lite och sen skrittade av i skogen . Imon måndag då får vi se vad som händer .

fredagsmys

Jobbade till kl 13 sen åkte vi mot stallet jag och Åsa. Väl där så blev det mockning sen ta in pållen och rida en stund . Ridningen gick super tills.... den förbannade sopbilen tutade 2 ggr. Sen var det kört att få tillbaka honom till att lyssna på mig . Ok efter ett antal skänkelvikningar så släppte det en aning och efter några galoppombyte så var tittigheten helt bort . Han var så underbar idag . I morgon så skall jag rida igen.
Gött ! Nu sitter jag här hemma helt själv igen Adina i VMO med kompis. Och gubben åkte till stugan . SAMT att jag är så förbannat party sugen . just idag men alla e ju som döööönickar . Inget go i folk längre . jajaja nästa helg skall jag ialla fall på kräftskiva med goda party folk !!! Får ladda tills dess .

<3 Adina <3

Idag så red Adina på Bastard i ridhuset . Det var ett Tag sedan vi var i ridhuset . Har varit lite varmt . Så det blev ridet mycke ute i skogen och utebanan men idag så blåste det och 10 grader kallare Tack tack. Glad att ridhuset finns . Imon så skall jag rida på hjärtat.
Ja ni ser hur dammigt det är på ute banan . Men idag var det toppen . 

Lite hoppning

Lite uppvärmning först !
Sen hoppar vi. Han jobbade super .  Lite tungt så vi hoppade inte mycket och för högt. 
Adina kämpade på så gött nu kunde . Hon har ej hoppat mycket med honom men duktig är hon  iallafall.
<Sen var hjärtat trött efter en pass i utebanan och en skritt runda efter i skogen. 

hjärtat

Idag så var det min tur att rida på den vackre hästen. Det blev på ute banan. Underbart väder . Och lite blåst.
<3 verkligen tycker han är underbar bara man har lite tålamod ibland.

helgen kom och gick

Fredagen rasslade förbi. Var en stund i stallet och Marie och Stefan hade bröllopsdag . Så jag tyckte dom skulle låna våran Mustang och mysa rejält. Tvättade hennes bil när jag ändå hade den hemma. Sen Lördagen var det Western tävlingar i Hagelstorp jisses vad mycket transporter och folk. Kul att allt verkade fint . Bastard fick vila både fredagen och lördagen. Själv åkte jag till stugan , förbi givetvis klädbutiken Fashion i Laholm . Jag blir så sjuk när jag kommer dit . Hittade as snygga blusar och en klänning ! Ujujuj vad pimpad man ser ut i plaggen. Nå väl min lillebror lasse med familj kom och besökte oss i stugan . Söndag så bar det hemmåt med härliga Mustangen vilket glida väder jag fick. Häftiga omkörningar och solen sken. Asdina red på Bastard ikväll mot sk "trillingarna"
Som vanligt fick hästen damp förbi ridhuset och gjorde piruetter (ville bara ej ge sig iväg) sen fixade Adina detta ändå jaja hon kom fram till ca 500m så var det dags igen . Nu blev Adina förbannad . Och hästen började springa hemåt . Hon fick stopp på honom och hoppade av sen ledde hon förbi huset och kossorna samt dom förbannade taxarna som bara skäller på folket och hästarna.
Sen gick det super bra i skogen. Jag fattar ej varför han gör sådana idiot grejjer . Grrrrrrrrr!!!! Stefan sa tt han har varit lite dampig nu när han går själv i hagen. Därför så är det ju bra att han stimuleras varje dag. Tror jag !

lugn tur

Idag så blev det bara en liten skritt tur i skogen på kvällen . jag skulle visa en rund till Janne (en av ägarna till Harvey)
Sen så var det dags för att harva ridhuset till lördag då det kommer en massa cowboysare till hagelstorp. Kommer inte ihåg om det var Clinic eller tävlingar . Men möe folk och transporter blir det iaf.
jisses vad mycket flug ägg det är på hans ben . Tar bort dem varje dag nu. usch !
I mon fredag jihuuu !!! 
Ha en goer helg.

intressant kväll i stallet med Åsa , Adina och Sofie

Åsa på sin Cowboy häst rider utan träns . Tyckte detta var faktiskt mäktigt. Roligt att se vilken samspel mellan häst och ryttare . Det snurrades och ryggades . Hon visade med armarna eller händerna . Hahaha hade varit nåt att göra med Bastard .
Kul kväll i stallet .
Adina och Sofie red ut till skogen en sväng tillsammans . Se vad Disney 4 år har växt jämför med Bastard  . Och jag tycker Bassen är stor . Jajaja stor om magen nu då men det är ju gräset som göttar sig där . Nej han är inte dräktig .

tisd-onsdag

Igår red Adina på Bastard Han hade lite damp till och från på ridbanan.
Han är allt lite busig den tokern till häst. Idag ONSDAG så red jag på honom. Först ute på ridbanan i dammmet . Gick jätte bra idag men mycket skritt arbete , Sen tog jag som avslutning en tur i skogen. Lite natuligt med backar uppför och nedför.
Hade svårt att åka hem från stallet . Han ville bara lägga sitt huvud mot min mage så att man skulle kila på nacken . ÅÅÅÅÅ h så underbar han är . En riktig upp och ner häst ! Man vet aldrig hur dagens slut är . hahahaha !

helgen kom och gick

I torsdags så red jag på Bastard och Adina på Algol i skogen en sväng.
Sen i fredags så red Adina Bastard i skogen som uppvärmning och hoppade lite på utebanan . Själv så fixade jag hagen vid  ridhuset ihop med Åsa och Janne. (underbara människor , ett stort Tack till dem )
Sen i lördags fm så hälsade vi på Bag In Box i Snapparp där han bor nu. Så underbart att få träffa honom . Han stog med sin kompis en  islandshäst så söt den va. Baggen ser ut att trivas där han bor nu. 
och enligt ägaren så är han fortsatt snäll kille. Roligt . Helt rätt ägare har han fått.
Mina små flickor tillsammans i stugan . På väg till 65 års kalas  hos Sven.
Adina med bus grabbarna . Elvis, Casper.Victor och Calle ! 
Härligt bus gäng !

Gå in på

http://www.vickishastmassage.se/
Och läs om Vickys behandlingar samt massage och återförsäljning av diverse produkter.
Nu även en värma kamera  med sig i bagaget .
Duktig Tjej !

Onsdag

Igår så fick Bastard behandling av Vicky . Värme kamera för att kolla ev värme på pållen sen behandlade 
hon hästen med ledlampan han var lite stel på bogbladen. Men inget allvarligt.
Så skönt . Är ju lite sjopig med honom. Vill inte att han har ont nånstanst.
Beatrice hon kämpar på så duktigt i Göteborg. Lite lugnt här hemma utab henne.
Idag sålde hon sin första annons på Blocket . GRATTIS gums !
I helgen får jag träffa henne igen !
Adina  , hon jobbar hos oss om dagarna . Imon får hon ledigt. 
Vi skulle ridit tillsammans i kväll med Åsa Stigemyr men det åskade och regnade så . Det  blev ingen skritt ute till skogs . Vi provar igen på fredag. 
Hoppas på uppehåll då.
Ha det gött och vi höres snart igen !

söndag

Adina red på Bastard idag hon red lite på cavaletti bommar. Sen hoppade hennes kompis Nellie upp och red. Själv så var jag i stallet och hjälpte stallchefen lite (hantlangare) Jisses så fint vi börjar få i stallet vad det gör mycket när man målar om allt vott på väggar och taket. 
Vi har fått en ny hyres häst i stallet en cowboysare hästa pålle Harvley (tror jag att han heter) 
Åsa och  Janne är det som äger honom. 
Rensade lite i mitt skåp igen . Jag är en shoppaholic . Vad bröte man har. 
Adina har fixat ett litet kollage på lille Bag In Box . 

Då kom dagen !

Ja nu så flyttade Beatrice till Göteborg. Hon bor hos en kompis för tillfället i Vasa stan. Och på måndag så börjar hon jobba på det nya stället ovanför NK . Vilken fin lägenhet hon får vara i. Adina har varit med Bea nu över helgen .
Dom har varit i Liseberg och shoppat lite och varit allmänt syster mys !!!
Själv så har jag ridit på Bastard åkte idag till Charles och köpte ett Trust bett . Hoppas han ej lägger över tungan på bettet nu.
Snart börjar jobbet igen. Gött med normalt liv igen ! Men ack hur skall jag orka gå upp på morgonen . Bah !så jobbigt...

RSS 2.0