Sommar snart slut igen

Underbara sommarn snart slut . 
Haft en mycket mysiga veckor . Verkligen slappat . Inga hästar att tänka på.  Jo 1 st och Baggen har jag hälsat på 2 ggr  han har det så himla bra hos Marlene i Laholm . Han har fått en ny kompis nu med en islänning  . Kom en tår när man ser honom.
Idag så red jag lite på Bastard .
Han har blitt rund om magen den rackarn.
jajaja den får vi bort snart.
Beatrice flyttar nu i veckan till GTB och kommer hem på helgerna .
Lite sorgligt .
 

En tripp till Mellbystrand.

Varit ett par dagar i Mellbystrand . Myst lite mellan skurarna . Har fått en bränna trots allt. OCH inga knott eller förbaskade myggor där nere inte !!!
Baggen åkte i söndags . Lite tungt den dagen ! Men han har det bra . Har ej hunnit hälsa på honom . Lite jobbigt är det. Nu är  jag hemma  och jobbar lite . Men vill inte . så e det när man är för snäll och ej kan säga NEJ !!!
Bastard står hos Kjelle och Kerstin . Han har tappat en sko så ingen ridning . Jajajaj han får en semester han med . Trots allt så har han ej fått ens 4 dagars vila sen i vintras så jag har ingen Panik . att han ej går . Men det är väl nu man skall rida igentligen . Ingen kyla att klaga på  iaf.
Ha ni en underbar vecka . Och hoppas på sol chanser. !
 

Adina och Bag In Box

Bild bomb på vår älskade vän som flyttar imon.  

Baggen gick igenom.

Så där ja då var veterinären hos oss och besiktade Bag IN Box.
rena papper . Blev det ! alltid skönt.
Fick mycket komplimanger från Veterinären . Som väldigt snäll och lätthanterlig. Fint musklad , stilig kille och mycket bra hovar ,
Sånt är ju jätte roligt att höra .
Fast det har ju varit många som har sagt att han är bra i all hantering.
All spekulanter som har kommit för att rida och titta på honom så har han varit super snäll !
Så ja ! den nya ägaren får en super pålle att fortsätta utbildningen med .
Så nu skall han åka på Söndag till sitt nya hem !
Lille korven !
Idag skall Beatrice rida på honom nu i dagarna 2 sen blir det inte mycket mera då Beatrice skall till stugan . Och vara på Båstadsveckan och röjja !

Bag In Box har hittat sin nya ägare.

Så hemskt av  göra sig av med sitt lilla barn som man har haft i 4 år . Men nu är som det är . Hade gärna behållt honom om Beatrice hade ej flyttat. Imon så blir det att boka vet, besiktning och på Söndag åker han till en tjej i Laholm. Kommer säkert att få det bra där. Dom var mycket trevliga.
Så nu e det bara att hålla tummarna för besiktningen. Så är allt klappat och klart.
 

semester snart

Jag har lånat denna underbara bild av en vän som föder upp dessa underbara nallar . Leonberger. Hennes tikar tar pris efter pris på utställningarna. Se så underbar dom är . JAG VILL HA !!!!!!!!!

Bag In Box

Ikväll så hade han damp på flugorna . knotten och blinningarna i hage . Jisses vad han sprang!! Fram och tillbaka .

varmt och gött

Bag In Box 
Adina red på Bastard ikväll. Och han dampade sig oxå. vände på en "femöring " nedrans knas häst.Jisses han var galen i sin hage ikväll sprang och sprang. Hela hästen var full med blinningar på sig stackarn. Är det inte flugorna så kommer knotten sen  blinningarna . grrrrrr ! så jobbigt dom har det .
Sen gick det bra igen. Förstår inte vad han hittar på ibland.
 
 

Fick en kommentar av

Madde Stridh (timmerhojden@telia.com)
IP: 78.69.43.177

Hej! 
Har precis köpt en ponny som visst ska vara efter din Bastard?! Skulle bara höra om han fortfarande är hingst? Sökte på ASVH o hittade ingen kille som hette Bastard. Är han importerad? Vore kul o veta. Han är verkligen jättefin! O din blogg också!! Tack på förhand Mvh. Madde

Hejsan Madde ! 

Nej Bastard är ej importerad . Men han har ej godkänd stamtavla . Då Bastards far Infreno Smet från hagen som unghäst och Betäckte Karenina. Där av namnet Bastard ( oäkting)

Inferno och Karenina hittar du på BLUP om du söker där . Dom har stamtavla och är reggade i ASVH.

Jag har tagit tagel från både Inferno och så fick jag hem skickat från Flyinge av Karenina . Så det är bara att jag skall ta tag i detta så har Bastard en stamtavl han oxå. Men igentligen spelar det ingen roll . Han skall ju bara vara en gose häst till mig. Bastard har 3 st avkommer från sig  1 st  Valack Conrad som är 5 år och din My och min Bag In Box. Han kastrerades våren 2008. 

Bastard psyke är riktigt knasig livrädd för kossor och får ,  men ett hjärta av guld.  Han tror han e unghäst fortfarande . Han mognade ganska sent hade svårt att hitta benen lite vinglig . Jag köpte honom 2011 oktober och då har jag ridit  honom dessför innan i ett år. Han var ganska "grön " när jag började rida .

Hoppas du har fått lite info här på Bastard .  

Lycka till med din nya pålle. 

Kram  Yvonne

 

 


och så blev han ny verkad i kväll


regnregnregn

 
Igår så red vi lite på galoppbommar med grabbarna . Baggen skötte sig super duper den lille rackarn . Varmt och gött . Annat kan man säga idag . Shit vad det öser ner . Var i stugan i Mellbystrand igår kväll tills i morse . Åskregn.!!! 
Jajaja jag är glad att vi har ridhus i stallet. Ikväll blir det ridning igen . 
Fast det blir att jag får rida på Bastard ihop med Beatrice och Baggen.
Adina har skadat tån. hahaha fummel maja där.!
Många har ringt på Bag In Box och på onsdag kommer den första och skall provrida honom sen har jag en som står på tur . Vi får hoppas att det finns nån i denna avlånga land som passar till vår lille filur!
 
 
  
 
 
 
 
 

RSS 2.0