Tänka sig att

Det har gått tre år sedan vi opererade Bastard bak knä ! Herregud vart har tidenvtagit vägen . Sen kom jag på att jag har varit i Hagelstorp i 5år nu i månads skiftet jan -feb ! 
Idag då red jag på Bastard , har ju så ont i ryggen så jag klarade bara skritt och trav lättridning .
Se om Afina vill ut i skogen med Bastard imon ! Sen får hon galoppera av honom i ridhuset ! Vicki kom på återbesök

Idag så kom Vickis HästMassage på besök efter en vecka för att kolla igenom Bastards muskler . Dom var bra ,så det har hjälpt med ledbehandlingen . Så glad att man tar hand om honom . Har masserat med värme liniment under veckan . Ikväll så red Adina han var lugn och harmonisk ! 
Ridit nu i tre dagar i rad

Herregud vad har hänt med mig då ? Riktigt sug på att rida ! Idag så red jag på Sambucca , gick så där ! Är inte riktigt överens med henne , hon är ju inte riden så himla mycket men det som gjordes funkade då och då . Jag måste lära känna henne mera . Men vi hankar oss fram . Hon är trevlig tös iallafall ! Bara att jobba på !  Nyttigt att rida på nån annan än Bastard känner mig inte lika stor på henne men det är ju en skimmel som jag bara älskar ! Helgen v 4

I fredags så drog jag till stugan efter att mockat och borstat Bastard . Blev lite bubbel i stugan kallt att gå fram till poolen men väl i 39 grader . Men fn jag skall upp oxå , då blur det ju lika kallt igen ! 

På med mössan 

Hälsade på Baggen i snapparp . 
Så stilig han har blivit . Lik jelly och bastard . 
På hem vägen en sväng till Hööks . Sen till stallet och rida på min kompis Bastard 

Idag söndag så var det dressyrträning för Kjell -Arne det var så kallt att stå och ha passet då vi fick avbryta detta . Synd hade sett framemot ett rejält hårdkörning av denna otroligt duktiga man . Men vi red ändå lite till , jag Sofie och Stefan . Vickis HästMassage

Idag så kom Vickis HästMassage och behandlade Bastrd . Han var spänd vi båda höften  och runt om på manken . Så gött  att Vicki kan hjälpa mig lite . Så det var välbehövligt att gå igenom hästen . Tack du underbara människa ! 

Shoppat

Svart träns till hjärtat ! 


Söndags pass för Kjell-Arne

Kl 10 imorse så var det dags för årets första söndags lektion för bästa Kjelle . Stefan på Sambucca Angelica på sin häst Sofie på Fun Bori och jag på min . Voltor , sluta på öppnadelen var det träning på idag . Ibland hänger inte mitt huvud med får lite blockout ,men tar nya tag sen funkar det . Rakriktning på långsidorna =svårt ! Alla var sån kämpa glädje . Jag flösade som vanligt !! 
Skrämde väl iväg hästen som gick före mig ! 
Men ack vad roligt att rida igen för Kjelle ! Stort varmt tack ! Glad att få en sån bra ridtränare ! 
Förtjänar en tårta på detta !!!!
Snart helg igen

Dagarna flyr förbi . Veckan har bjudit på en massa grejor . Bastard har ridits varje dag dressyr som hoppning . Tisdags så hoppade Adina lite skutt . Taggad häst i början så det var bara att lugna ner Adina sen fick det med hästen . Samspelningmellanhästochryttare . Sen i onsdags så red jag på Bastard . Mest skritt och trav mycket böjningar och skänkelvikningar ! Han gick super ! 

Han skoddes nu i onsdags oxå ! 
Såg att vänster bakben hakade ibland . Usch har han fått patellaupphakning ?  Nå väl googlade om det att kall väder gör galningen värre ! Så jag har lagt värme linement innan träning . Köpt b-vitaminer . Så vi får se . Han går ju varje dag så han rör sig iaf . 


Idag så var det hoppträning på cavalettiblocken . Bastard fick ett tungfelsbett i munnen och det funkade skit bra . Så detta testar vi igen !  Han lyckas på över bettet på alla som jag köpt . Börjar bli dyrt om man skall handla och så funkar det ej !  Så här såg denna ut ! 

Imon fredag blir det en slappare ridning lite lulla runt så han får motioneras iaf ! 

Nej jag har inte gått i ide !!!!

Har haft så mycket att göra så har tyvärr glömt av att blogga . Vecka 2  måndag var vi  ju lediga gött . Adina jobbade och jag var istallet . Adina har varit sjuk hela veckan så jag har fått rida på Bastard . Har fått sån träningsvärk i magen !  Så nåt har jag tränat på . Herregud så stora dom är nu !!

Dom översta fotona hittade jag på Mellas och Liselottes fb ! 

År 2013 var händelserikt !!Horse show på Scandinavium ! 


Underbar månad hos Mirella . Tommy och Liselotte . Kommer att göras igen under 2014 om det finns plats kvar ! 
Hästen har varit kanon ibland så har han lite konstigheter för sig ! Men det är bara att gilla läget just då , dagen efter så är det helt borta igen ! 

Härliga vänner har jag ! Underbara barn !
Ett perfekt 2013 ! 
Hoppas 2014 blir lika roligt med galna upptåg ! 

Bye 2013 welcome 2014

Vilken nyår det blev helt perfekt dag , solen sken och det kändes som att våren var här ! Våra vänner  Camilla och Peter kom ner till stugan . Blev bada i poolen direkt !
Så solbrillorna på Partyhattarna likaså !
Skumpa och jordgubbar . Vilken underbar tolvslaget mitt på dagen !

Sen käkade vi på Strandhotellet ! 


Då var det dags för lite jobba i 2 dagar igen , helt ok med mjukstart nu 

Ikväll så blev det stallet . Adina red medans jag mockade ! 
Imon fredag ja då blir det min tur igen att rida ! 
Jihuu ! 

Katterna är verkligen lite för sociala ! Så Goa dom är !

Lille hjärtat i boxen och väntar på maten !!! 


RSS 2.0