Måndag

Bastard har fått en Microsoft vila i en vecka nu . Men idag så på med sadeln och Adina red på utebanan . Vi köpte 2 schabrak till pållen en guld glansigt Eskadron och ett blå glansigt i samma märke . Sen har jag köpt John Whitaker ridbyxor bruna till Adina och svarta till mig . Samt as snygga ridhjälmar till oss . Min har jag suktat på i 1 1/2 år på Charlies i jkp och nu fick jag den billigare mässpris . Galet vad nöjd jag blev .


Härlig helg

Kanon fest med mycke mys på Göteborg .


Vilken helg

Ridit på Bastard . Mockar skit . Städat. Varit barnvakt åt min brorsbarn . Så mysiga dom är . Och igår så var jag hos Liselotte och myste med Goa vänner . Kan inte bli bättre . Idag red jag igen på den fyrbenta . Lite jobbig i ridhuset så jag gick ut och red där . Mycket bättre . Han hade syner i ridhuset . Så han blev lugnare ute . Nu har vi bokat allt inför Göteborg kommer att ha så roligt . Mat och festligheter . 

Herregud

Men vilken häst jag har . Började med att rida lite för Erik . Men fick inte till det riktigt . så Erik fick rida på Bastard . OHH MY GOD !! Jävlar vad bra det gick . 
Erik är ju jätte duktig dressyr ryttare . 
Bastard gick så bra i både traven och galoppen riktigt kul att se . Skänkelvikningarna i traven och i galoppen gick ju hur bra som helst . Jag och Adina har lite att jobba med . Vi måste vara lite tuffare mot honom och ej låta  han få bestämma vi e lite bekväma . Iallafall jag.
Men Erik tyckte dock att vi har gjort ett bra jobb hittills iallafall sånt är ju alltid roligt att höra .
Trots allt så är vi fortfarande under utbildning både häst och ryttare .
Puss till en fin fin häst iallafall .


Hoppning

Ikväll så red flickorna i ridhuset .
och det var  Topp Elit Ban byggarn Yvonne som satte upp hindrena .
Fi fan så bra jag e.
Båda flickorna var riktigt duktiga ikväll . Sofies Disney hoppade så stort så han slog  i framknäet i underläppen hahaha galet så roligt det såg ut. Adina  och Bastard tar sig mer och mer . Idag var dom duktiga . Lite skritt hoppning och vänd snett igenom . Sen 5 1/2 på långsidan .
Galet vad det blåste då !!! trodde ridhustaket skulle lyfta av. Det tjöt och brummade i hus knuten .
Imon så har jag ett härligt pass för  Erik Brodin . 
Hoppas jag har gjort nått bra med ridningen . hehehe.

 

Hjääälp

Har fått nått på hjärnan . Vad fan är egentligen en HÄSTKRAFT ????
Är det  en sån här
Eller en sån här ?
Så jag googlade :
En häst kraft defineras som 75 kg per sekund ( det vill säga den effetkt som krävs för att  vid jorden yta lyfta 75 kg en meter RAKT upp i luften på en SEKUND .
Undras hur fanken den hästen såg ut då om den skulle lyfta 75 kg människa  rätt upp i luften  en meter högt på 1 sek. Hahahaha .
vilka problem jag har .
eller.??? 

och så var denna skönheten

Såld !!
Synd . Riktigt galet snygg Muskel Bil på 662 hk . 2013 års modell. Shelby Cobra
Vår chans kommer
 

Vill ha

Ja ofredats så lämnade vi lille Mustangen på service . Och sen skulle han ägaren till bilagornas till USA och leta efter bilar . Vi sa att han skulle kolla om han hittar en silver färgad shelby Cabbe . Hehe man kan ju alltid testa . I går så hittade vi en Mustang boss orange med svarta stripes och panorama tak . 50000 mil 415 hk . Gubben blev i extas . Sen kollade vi på nya bubbelpooler .
Ja herregud helgen rasslar förbi .
Sen kom vi hem och en krock på vårt andra företag en svart Volvo 740 och rätt i i Hallborns lastbil . Dragit med lykt stolpen oxå . 4 till sjukan med ambulans och en hade smitit . Så full ruljans i fabriken Hallborn .

https://cdn2.cdnme.se/2873827/7-3/pic_516ad2199606ee312674fcfc.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2873827/7-3/pic_516ad21ee087c343fb7c23a3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2873827/7-3/pic_516ad24a9606ee31677022bf.jpg" class="image">


Hoppträning

Ikväll så red Adina på Bastard . Hoppträning på lite lägre höjder av hinder . Galet . Detta gick ju super . Mycket träning återstår men dom e verkligen på god väg . Annelie är väldigt pedagogisk i att lära ut . Bastard testar oss hela tiden . Typ tvär vända och sticker hem i full galopp . Inte ok . Så allt har varit jobbigt för Adina. Men i ridhuset så får han jobba iallafall . Han rids nu 5 ggr i veckan . Och snart . Får han en välbehövlig semester . På hela 3 dagar .


Skit jobbig dag

Vilken onsdag . Jobbet var det bara motgångar . Grr arg hela dagen då jag gick och retade på ett annat företag som inte gjorde som man ska . Nåväl nästan över med jobbet 1 timme kvar ja då kom nästa nedslag två pallar hade väl på flaket i dhl lastbil och bruden kom upp igen och började plocka bröten . Jaha äntligen fyra hem . Utvecklingssamtal med Adina hon sköter sig i skolan . Skönt att höra . Stallet efter samtalet om Adina .
Flickorna red . Jag mockade.
Hittar inte tre positiva saker riktigt men . Nåt måste jag skriva så
Adinas gnista i skolan e toppen .
Onsdagen är redan förbi .
Stallet är toppen .


Baby.


Mysig dag

Åkte forstast möjligt till stallet efter jobbet . Lilla pållen stog där i hagen och göttade sig i vårsolen. 
Hämtade in honom och borstade för en ridtur i ridhuset . 
Idag var allt på topp i ridningen han var ju så underbar den grabben .
Tycker att han har musklat sig otroligt fint nu . Halsen och manken samt rumpen är lite mer svarvade.
Går i form mycket bättre nu.  Tungan har gett sig . Han plockar inte ut den längre . Så antingen har  min hand i tyglen blivit mjukare och kroppen mera bakåt . 
Livet på häste ryggen är  super för tillfället.
Älskar livet nu . Har det så bra . På jobbet  och hemma och i stallet .
 
Så dagens tre glädje grejer  idag var :
Bastard (hästen ) 
Stall chefens Maries varma goa Kram .
Och en kopp kaffe hos Åsa och Janne ( saknar dem otroligt mycket )
 Måndag

Kändes konstigt idag . Min jobba kompis tyckte jag var lite låg på jobbet . Måste varit tankarna från meditationen från igår . Nåväl dagen rasslade igenom ändå . Var i stallet och red lillemannen Bastard .
Dagens positiva tankar var . Ridningen . Samtal med Åsa och gubben .


Söndag

Städade . Hämtade Adina . Stallet . Och sen övningskörde vi jag och Adina . Jo en ny grej . Livscoach och meditation . Hemma hos vännen Liselotte . Jösses vad skönt det va . Så dagens tre bradiga glada saker var . Solen . Adina och Liselotte . Tummen upp för det .


Lördag

Denna dag var jag ej pigg så att säga får skylla mig själv . Men rolig fredags natt hehehe åkte Limousine med solbriller och Solhattar runt Hillerstorp . Jag säger då det . Nåväl lördagkväll så hade vi återträff . Jag och ja 15 tjejer festade som vi träffades 84-85-86 vissa har jag ej träffat sen dess . Så riktigt mysigt hade jag . Kommer att bli flera återträffar inom kort .


Vilken underbar helg .

Fredag så var det fest hos Liselotte och Mirella . Så himla roligt hade jag . Har världens underbaraste föräldrar konstaterade jag denna natt . Och underbart roliga vänner . Crazy night !


Täcke av .....


solsolsol

Herregud skyndade mig hem oefter jobbet och iväg fort som satiken till stallet drog av Bastard täcket så han fick lufta fjunen . Tog inte många minuter att han rullade sig i geggan . HAHAHA .
Jajaja finns ju borstar att använda.
Idag var det full fräs i stallet . Träningar och stall besök av Patrik  och Calle .
Kaffet på och lite små prat . 
Sen så tränade Angelica Simic för Kjell - Arne hoppning . På Flying . Kjelles och Kerstins uppfödning .
En häst som Angelica rider , Herrgud . Hästen har skäl för namnet FLYING  den  bara fladdrar över hindrena. 
Riktigt roligt att se. 
Kolla själv .... 

dags för en uppdatering

Jo vars  var som sagt va i stugan över påskhelgen.  Långfredagen så var det shopping med Bea . Behövde nua  gympa dojjor så att man ej går med dom som man promenerar med inne i gymmet på jobbet. 
Sen stor handlade vi på Kicks . ( världens farligaste affär , man måste handla där ju)  . En sväng till bolaget och stor handla vin  hehehe bunkrar upp för besök i stugan e aldrig fel.
Sen mot kvällen så middag hos jobba kompis i Skummeslöv. Blev lite slirig där av vinet .
Var ute på morgonkviste för en promenad i 2 dagar . Sen rök jag på en förkyldning !! Så inga promenader nu .
Påskafton gick i lugnets tecken gjorde  inget . Bara slappade.
 
Påskdagen så var vi på husvisning av ett"New England "hus l Hemmeslöv Galet vad vackert det va . Tyvärr så var ej tomten bra tyckte vi . Lite väl nära till grannen och låg fel . Inget för oss med det priset dom ville ha. bud  på 12 mille , Byggt för 17 mille. ujujuj !
Men kul att se en planlösning av huset.
Nu är det många ideer till vår stuga . Snart så blir det tillbygge . hahahaha !!
Mäklaren  ringde förresten till oss idag och frågade om vi var intresserade . Och sa att han hade även en gård  vid Båstad för 20 mille. Vilka priser .
 
nå väl .
 
I måndags och tisdags så red jag på Bastard . Galet vad bra han går .
 
 
Måtte det alltid vara så. Han är helt underbar den rackarn . med i söndags så var han en riktig idiot till häst. Adina skulle ut och rida runt kvateret och han tvär vände vid grannhuset , och galopperade i full fräs hem igen .
Adina fick stopp på honom  vid ridhuset i nerförs backen.  Det är andra gången han gör så. Snart så får inte hon rida ut ensam längre . Börjar bli lite otäckt det hära .
Älskar verkligen denna knasboll till häst varje dag e olik den andra. 
 

 

Snart vardag igen

Påsken snart förbi . Vart jätte mysigt i stugan . Shopping och en massa mat.


RSS 2.0