Den stora jordgubben

La Super Fraise ! Hette båten vi åkte med !


Ljuva livet

Har tillbringat ett par dagar i havet på en lyxig båt ! Tillsammans med Liselotte och Tommy .


Party all night long !

Festen höll på till kl 4-5 . Hahaaha gissa om vi var sega dagen efter .


Underbara vänner och familj

Bada sola äta mat och bubbla . Veckorna går fort när msn är omgiven sv trevliga vänner och familj !


Toppen

Idag så var det så varmt . Det blev stranden efter morgonpromenaden .


Semester

Power Walk på morgonen . Tvätta bilen. Sola . ikväll bio med familjen i Halmstad.


Solar

Ute och går på
Morgonen sola shoppat ler ner Cabbat . Ingen regn ! Livet e på topp !


Hunnit med mycke

Idag så tog jag med min pappa till Vicky i herrestads säteri för lite pharmalight . Sen vatten till hästarna och mat till katterna .


Vackrare


Vänner på besök

Räkfrossa allsång och nattbubbel.


Mys helg med mamma och pappa


Love

Han är helt fantastisk . Barnen plockade smultron i dag när vi fixade betes hagen .


Hemma

Så nu är hjärtat hemma . Adina hade riktigt roligt och lärorik träningsdagar !


Lektion

Dressyrpass för Kjell-Arne . Sofie Disney . Adina Bastard . Anna Inferno. Efter passet så fick dom plaska i Nissan . Vilket uppskattades ! Men vilken underbart ställe dom har ! Joakim fick hänga med oss och meta lite ! Han fick några fiskar !


Men nu e det snurrigt . Här kommer dom .....


Oj glömde fotona på förra inlägget ! Här nedan


Bada

Idag då tog jag med mig lille Joakim och Hunden Molly samt Sofie och Molle till Bäckshult för att bada . Jag badade inte iu så kkallt men det gjorde Molly Joakim och Molle . Så härligt ! Senare så åkte vi med Bastard och Disney till Lullebo . Adina och Sofie skall rida lite dör i 3 dagar nu ! Lite mys med hästarna !


Jihaaaaa

Hemma och vad gjorde vi åkte till stallet . Adina skrittade ut med Bastard en kvällstur i skogen . När hon kom tillbaka så red hon utan hjälm . Ups ! Hon kom på det halvvägs att hon glömde av den ! Aja baja Adina !


Solsolsol

Underbara Mellbystrand . Kalas på stranden . Solat vid sand dynorna till party musik . Livet är härligt . Men saknar stallet och Marie med familj . Så sjuk jag är .


kvällshoppning igen ! Med foto bömb

Vad säger man kan ju inte låta bli att fota flickorna när dom hoppar . Överhuvud taget så har jag svårt att skippa kameran istallet ! 
 
Adina med lilla Hjärtat . Så duktig jobbat av dem tillsammans . Bastard är lite seg av allt ätande ute om dagarna . men nu får han lite semester i 2 dagar. Wow !!!
 
Sofie på Disney var duktiga dom med varje dag blir en erfarenhet även för dom 2 ihop !
 
 
 

Lite av varje

Ja då knatar dagarna iväg i töser fart ! Igår så red Adina på Bastard i skogen först sen i utebanan ! Han gick så jäkla bra med henne . Bra jobbat Adina ! Idag så red jag på Bastard mycket lösgörande och halt samt ryggningar . Lite uppfostran . Åh vad min häst är underbar . Slutade att rida när han gick som bäst ! Åh vad roligt det är att rida sådana dagar ! Vad skulle jag göra utan min Bastard ! Jo vara nån annanstanst och mocka bajs ! Bea var hos Vicky Hästmassage i Herrestad och fick ledbehandling på sitt knä ! Alla ni som har krämpor . Tycker ni skall prova detta .


RSS 2.0