Ridning hela helgen

Igår så hoppade jag lite med Bastard  70 cm mest för att testa hur jag fixa detta . Allt gick bra . Riktigt kul . ! Idag imorse så hade vu dressyr pass för Kjell - Arne . Herregud så roligt första halvtimmen var lite jobbig då jag ej slappnar av . Efter lite skritt arbete så klickade det . Framdels bakdelsvändningar  och skänkelvikning  var på tapeten i dag . Sen förvändgalopp Bastard var så lydig och detta var skit kul att rida . Han är en klippa min häst . Jag ler och allt e bra nu ! Bus i hagen med sina polare . Han trivs hemma ! Imon får han vila gulle pojken ! 


Home

Nu har Bastard kommit hem igen . Miljöträning hos mirella och Liselotte har varit väldigt roligt . Men även jag har saknat fam. Johnsson och katterna . Åh Elvis så himla fin han är . Bastard blev glad över att träffa killarna igen ! Idag då red Adina Sofie och Amanda en sväng till skogen . Amanda red lite kortare och dom andra flickorna en längre tur . Härligt med så mycket folk i stallet . Imon rider jag och Marie . 
Ännu en bråkig dag

Ja vad säger man ibland så är det jobbigt att ha häst som går på nerverna . Är det kylan eller samlar ha så mycket energi nu ! ? Men jobbigt är det ibland är han riktigt farlig . Han blir så het så han trampar var som helst ! 


Våran Goa häst

Han är fantastisk häst . Hoppas verkligen att vi får många år tillsammans att utvecklas med honom . Goe pållen . 


Sep. 20, 2013


Sep. 20, 2013
Sep. 20, 2013


Sep. 20, 2013


äå


Muren

Idag så hoppade Adina på muren ! Sen en sväng med Mella i skogen ! Underbara barn !!! 


Pay & jump

Idag så åkte vi till isabergs ridklubb med Adina och bastard . Adina hoppade 70 cm två gånger ! Första 70 cm / 12 fel andra 70 cm / 4 fel . Han var så duktig Bastard det har gjort lite nytta med miljöträningen . Mera hoppning . Och Adina får lite självförtroende , men mycke träning återstår . 
Skrittrunda

Ikväll så skrittade jag och Liselott i skogen . Mycket prat och lullade runt . Älglopporna tyckte om oss däremot . 
Hoppning
Adina och Bastard var orroligt duktiga i efter middags . Han var pigg och tyckte nog det var roligt att hoppa . Så vi reglade inte för mycket heller ett par hopp på några hinder ! Kul att se dottern med leende på läpparna . Nu taggar vi för pay & jump på söndag i öreryd . Vet att det blir lite stirrigt !  Men vi har miljöträning ! 

Hopp
Berg och dalbana

Igår var Bastard så kanon i ridningen och idag slö . Allt gick bra . Tills Adina hade ridit färdigt . Då vägrade han gå ut ur ridhuset . Han bara skulle gå åt sidan . Trampade på plast pallen som vi hoppar upp på Adina gav ett rapp med spöet . Så blev det värre puttade ner skottkärran med häst skit , backade ännu mera så Adina fick ducka för läktaren så hon inte slog i huvudet . En sak är säker . Slår man han med spöet så blir han så blockerad i huvudet och blir motsatt effekt än att gå framåt !  Ingen bra slut !  Tror han saknar grabb gänget i hagelstorp . Bus i hagen . För detta är en drummel till häst ! Imon är det min tur att rida . Om jag kommer upp p ryggen då ka !!! 

VickysHästmassage

Idag kom Vicky och behandlade Bastard . Han hade låsning vänster bog och höger höftmuskel . Släppte efter behandlingen . Herregud hästen njöt i fulla drag ! Gäspade hela tiden ! 


Min häst .


Han e mitt hjärta . Är så glad att jag har honom . Trivs som fina fisken . Ibland så kommer ner gångar och ibland är det uppåt . 

Haha Adina gapa !


Söndag hoppning på muren


Sep. 07, 2013


Fred - lörd

Fredag en skritt runda för Adina och Bastard ihop med Sofie och April . Idag stugan shopping med Beatrice och gubben sen förbi och ge katterna mat och vatten i hagelstorp sen hem köra Adina på fest sen en sväng till mitt hjärta i Rudö . Åh det är så vackert där uppe vilken vy ! Bastad stog och tittade ut genom fönstret en bra stund ikväll . Sen god mat med Tommy och Liselott samt hennes syster och Mella/boyfriend.

https://cdn1.cdnme.se/2873827/7-3/pic_522b8d47ddf2b36109408164.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2873827/7-3/pic_522b8d47ddf2b36109408164.jpg" class="image">


Dag 4


Dag 3

Idag så red jag och Liselott en liten stund . Mella och Sofie var redan nere på banan . Vi damer skrittade mest runt och myste . Adina tog över Bastard efter mig . Lite mys i stallet . Sen iväg till min lille katt för att ge mat och vatten . Affe den lille maskoten i stallet är gör skön grabb det där . !! En riktigt cooling !!

https://cdn2.cdnme.se/2873827/7-3/pic_52279ae4e087c30f127999d5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2873827/7-3/pic_52279ae4e087c30f127999d5.jpg" class="image">


Dag 2

Bastard skull igentligen vila lite . Men så hade mirella pålle glappsko och satt knappt fast . Så jag tyckte hon kunde lufsa på Bastard lite . Jisses . Han var så ini helvete pigg hästkraken . Sprang på tvären och studsade hit och dit . Vad hände här över en natt . Lugnade ner sig inne i ridhuset till slut . Mella fixade honom galant . Imon skall jag och Liselotte rida iallafall fall . Se om denna tante sitter kvar på piggelinen !


Dag 1

Idag så red Adina tillsammans med Mella . I ridhuset och utebanan . Stona har blivit lite kära i Bastard och Bastard e lite förtjust i Busan . Allt gick mycke bra idag han såg fin ut . Mella red en lite stund på Bastard i slutet .


Go o gla kexchokla

Adina och Bassen på gark . Bastard var så hungrig på krafftfoder så han dunkade till krubban . Så rullas maten fram . Men han fick hoven i . Och äta mat och hoven i samtidigt går bra .


Bastards boxgranne Affe

Stor och liten . Bastard undrade vad de var för en liten filur som bodde jämte honom . Bastard står hos Liselotte . Mirella ett tag nu för lite miljöträning !


Pay & jump

Idag så var det dags . Adinas första pay and jump med Bastard . Gick bra att lasta i Mellas lastbil och framridningem gick sådär . Han studsade lite hit och dit . Men så e det när man inte varit ute på banor så mycket ! Tyckte allt gick bra trots att vi inte fick hela rundor alltid skall det vara första gången och idag var det deras första !!


RSS 2.0