Midsommar

Familjen ,Sofie och Kajsa drog ner till stugan redan i torsdags kväll ! Flickorna firade midsommar på ditt håll och sov i stugan vissa dar . Jag och Jocke hade en  lugnt helg . Körde på töserna istället tycker dom kunde gå ha roligt oxå ! 
Hälsade på Bea och David ! Så mysigt med att inte höra nåt ! Saknade trots allt Marie /Stefan Åsa/Bosse och alla barnen ! Firat med dom i så många år så det kändes lite konstigt ! Lite av varje

Galet vad tiden går . Haft en underbar vecko slut! Party , stallet , familjen och jobbet .! 
Ridit två dagar sen har Adina ridit resten ! Fest med mina kära vänner ! Full fart framåt ! 


Det blev lite häst bad i går söndag Bastard var som vanligt lite knasig ! Adina kämpade ner honom i vattnet ibland gick det bra sen kom det ett snedsprång åt sidan . Man vet aldrig vad man har honom ! Med han är mitt hjärta ändå ! Torsd-söndag

Torsdag kväll så tog Felia studenten den firades i Målskog . Herregud så fin hon va . Student firande varade hela natten låååång ! 


Sen på fredagen så åkte jag och Adina till stugan .Adina övningskörde ner ! 
Lördagen blev det jätte shopping till Adina det handlades klänningar efter klänningar , byxor . Startade kl 10 och höll på till 16 . Hittade lite kläder till mitt sk "barnbarn" valpen Blade oxå ! 
Plånboken är tom nu ! 


Sen hem grilla och myste i poolen ! 


Söndag då solade vi till kl 13 sen dags att övningsköra hem ! 
Väl hemma mot stallet och mysa med Bastard ! Adina och Sofie red ut i skogen ! 
Köpte förresten snygga klarblåa ridbyxor till Adina i Hööks ! Så fina ! 

Vilken underbar veckoslut trots allt ! Nu ny vecka !!!! Med möe jobb !! Kram ! 

Bal körningar Rebecca och Evelina

I måndags då var det dags för Rebeccas bal i Jönköping !  Idag tisdag så var det dags för min jobba kompis dotter Evelinas tur att gå balen i Gnosjö ! Men Patrik fick köra idag ! 
 Fick lite Champange av flickorna Rebecca och Evelina ! Gottit ! 
Nu blir det lite lugnt tills lördag då skall Mustangen till våra vänner Olsons i Målskog där hår Felia balen i Gislaved på Lördag !!! 


Här händer det mycket

I helgen så drog vi till stugan .jag shoppade med Bea på lördagen hittade då mycket snyggt ! Grrrraw så roligt med kläder ! 
Bea kom med Blade denna söta vovve . Kär i hunden ! Adina har skött hästen  i helgen ,snäll dotter man har ! Idag så körde jag på Rebecca Eliasson och hennes kavaljer till balen i Jkp ! 
Mustangen tvättade 2ggr nu i rad ! 


Haha gillar fotot på oss .! 

RSS 2.0