Tisdags ritt

Igår så red jag inne i ridhuset galet varmt men väl behövligt ! Jag har inte varit så aktiv nu i veckorna på att rida . 
Ikväll så red Adina och Sofie en tur i skogen ! 

Dom är så knasiga dom här flickorna ! Kul att dom funkar tillsammans ! 


Solen gör alla sega även hästen

Kom till stallet då sov denna lille Herren i hagen ! Gulle hästen ! Katten Messi hade troligtvis fått ett orm bett rätt över ögat han var så svullen på vänster sida och jag såg två hål ovanför ögonen ! Såg inte bra ut ! Stackarn . Men ikväll hade svullnaden gått ner och han hade öppnat ögat så han såg igen ! 
Tvättat Mustangen i em galet möe pollen på bilen ! 
Före tvätt !! 

Efter tvätt !!Hej hopp

Påsken rasslade förbi . Tog det lugnt !  Hästen fått vila i 3 dagar !  Tror det gjorde honom gött !  Vilket härligt väder vi fick och har ännu ! Han har en skön stil för att få tugga lite gräs ! 


Messi tycker om att vara med oss oxå ! 

Skärtorsdag

9.30 till stallet . Mockade och hämtade Bastard och Sambucca . Det blev en runda till skogs ! Första uteritten för mig iår iaf ! Mysigt att lulla runt med dottern ! 
Bastard spejar in i skogen ! Finns det nåt att hoppa undan för tro ? 
Hoppning

Idag så red Adina ut en runda i skogen som uppvärmning . Sen ner till ridhuset . Vi tog lite hoppning på en taggad häst ! Han var riktigt fin ikväll . Hoppade som en guud ! Ibland går det kanon och ibland vissa dagar går det inte bra ! 


Han är en härlig häst

Adina har ridit på Bastard nu i dagarna två i helgen i lördags få blev det låga cavalettiblock i galopp på utebanan i går söndag så galopp studs och ett litet hopp . Han är så fin lille killen . Så trevlig !!  

Älskar Bastards träns Psofsweden . Pannbandet glimmar så vackert i solen ! 

Ikväll så blev det bara lite lufs på utebanan . Barbacka . 

Katterna


Zlatan

Messi

Sofie och Adina rider i skogen ! 


Hästen är livet

Han är så rolig hästar pållen min . Så goe , idag så red jag på ute banan var dock väldigt klabbigt på sina ställen ! Men gick bra ! Han var väldigt pigg . Hostade till en gång ja tror ni inte att han blev skrämd av det oxå . Haha min buse ! Dressyr passet blev super bra trots lite stirr och okoncentrstion i början ! 


Hoppning

Då tog vi lite hoppning idag Bastard har inte hoppat sen nyår . Vi har bara haft bomarbete och dressyr . Och sista månaden ute ritt och cavalettiblocken . Så idag hoppade vi lite . Han skötte sig kanon grabben ! Och Adina var helt ok . Han tryckte över och hoppade stort . Så hon var lite ringrostig ! 


Flickorna peppade efter hoppningen ! 


Skrotning i skogen efter ! 

Snodde ett foto av Adina . Här har vi Simon (adinaspojkvän ) och Bastard . 


Lektion

Ridlektioner för Kjell -Arne  .blev bara jag och Sofie . Men kul hade vi . Fick läxa tills nästa gång tummarna uppåt och Rakriktning . Och ihop med händerna . Han e super vår tränare ! 


Bastard

Han ger mig lycka ! 


Vårkänslorna

 Ja Bastard är pigg och spritter i kroppen ser i syne ! 
Adina har ridit ut i skogen. Och han har tvär vänt ett par ggr . I söndags så drog han ner i grannens trädgård och trampade sönder gräset . Bastard ser i syne . 
Idag så red jag på honom en framåt och pigg häst . Blev mycket galopp . Han var på alerten så förvänd galopp . Galopp i skänkelvikning ! Ja det var bara att köra på ! 
Har en härlig häst bara man förstår sig på honom och andas i lugn takt . Brusar man upp sig så blir han värre och blockerad i planeten mellan örona ! 
Älskar honom trots allt ! Min goe häst ! 
RSS 2.0