Fullrulle

Ja hela veckan har rasslat förbi i torsdags så var jag och Bea i Tyskland och köpte lite gottigott . Sen fredag - söndag mycket ute    Fixa hagarna till vintern .! Oj här har vi haft dålig uppdatering

Vecka rasslade iväg fullt upp med hästarna . Klippt hästar och ridit , mockat . Livet är allt härligt ! Som jag trivs med allt detta iallafall . 


Klippt 3 hästar i stallet och än är det inte slut vi har några till . Adina red på Sambucca en sväng idag . Vi saknar Sofie men snart får hon hänga med oxå . Igår var jag och Adina och shoppade och idag var vi igen och shoppade .! Pengarna rullar !  

Red på Bastard i em . Han var pigg efter att pälsen var borta ! 


Vilken morgon

Herregud riktigt rolig dressyr pass för Kjell-Arne . Wow! Jag och Åsa red ihop . Gick igenom öppna sluta och skänkelvikningar tillsammans . Bastard var jäkla pigg i början så jag red fram en kvart i morse . Skrittade mest och gjorde halt för att få igenom halvhalterna sen . Nåväl när passet började allt bara trillar fram mellan mig och bastard . Vilken pass ! Jag njöt i fullo . Galet vilken bra tränare jag rider för . Så tacksam för att få möjligheten ! Harmoni , glädje, samspel och kämpa glädje !
Lille kissen ville vara med när jag borstade Bastard . Tokiga kissen då  ! Inte rädd om sig den lille filuren! Vilken fantastisk

Han e så himla go våran häst . Han är snäll och underbar att rida . Tar dock lite tid att få ett bra pass tar 30 min att värma upp både mig och hästen . Men efter det ja helt otroligt roligt att rida . Imon så har vi dressyr pass igen för Kjell-Arne . Ladda nu för hård körning ! 


Torsdagsmys

Ikväll så red jag och Marie , runt kvarteret först sen ute banan . Mysigt ! Imon så åker jag till Halmstad för lite shopping . 


Rödtopparna


Dressyr pass

Kl 10 imorse så var det dags för ett pass med Kjelle som tränare . Gick bra efter en 30 min för mig då jag slappnar av och börjar andas . Vi tränade på bakdels - framdelsvändningar . Öppnor skänkelvikningar . Trav galopp . Jag måste skärpa till mig med händerna att få upp tummen och att ha dom ihop lite mera . Andningen . Så jag har lite att träna på . Men vilka roliga lektioner Kjelle ger ut !!! Väntar tills nästa gång ! 


Adina e hemma

Adina har varit i Italien i en vecka ! Då har jag fått rida på Bastard undertiden. Vilket gav resultat idag när Adina red han var så fin och lösgjord sa hon . Så visst blev jag glad av att höra detta . Man har ridit åt set rätta hållet . Var nog annelies pass i torsdags som gav då mycket med bomarbete i lösgjordheten . Krattat ridhuset 2 ggr oxå fick vattenblåsa på köpet . Mockar stallet . Och åkte sen och hälsade på mamma då hon hade maten färdigt . En bra skön lördag kan man säga att det är !! 
Träning pass med bommar

Ikväll så red jag och Amanda för Annelie . Det blev bomarbete . Få igenom svängarna som jag har problem med ! Herregud ! Måste ju vrida kroppen på mig så att jag får med mig hästen . Gips ! Vad stel jag är ! Hehe ! Nyttigt för både mig och Bastard ! Men blev trött efter oxå , känns i ljumsken rejält ikväll . Imon får Bastard vila sen får vi se om Adina skall rida på lördag . Söndag så skall jag rida igen för Kjelle . Se om det blir mera träningsvärk i magen ! Kastrering

Idag så åkte jag och Lill Jocke till Anki och kastrerade katterna . Sen så dags för att rida på Bastard , fin fina killen även idag ! Härlig kväll i stallet ! 


RSS 2.0