Min häst

Han hur go som helst . Idag stog jag och borstade honom innan jag skulle rida ja han lyckades öppna dörren och få tag i foder hinkens handtag . Där stog han och svingade med handtaget i munnen . Som om han ville ha på fyllning . Haha Bastard är verkligen riktigt speciell grabb . Lite knasig och lite bångstyrig och snäll . Humöret svänger snabbt . Haha . Men han är underbar . Så himla glad att ha en sån liten knas till häst !


Vänskap

Vänskap är sånt som bara finns i ryggmärgen . Man behöver ej träffas varje dag den bara finns där . Min bäste vän Marie min stallchef och min Goa vän sen 2007 den dagen då jag körde Jelly för betäckning till dem med hingsten Bastard som jag förövningar äger nu . Fast han är valack nu . Den vänskapen består . Vi kanske inte träffas varje dag i stallet men vi tänker på varann och ställer alltid upp hon ställer upp för mig och jag för henne . Hon är som en lilla syster till mig . Trivs så bra . Ibland kan vi vara tjuriga och lite buttra men det släpper alltid . Vi förstår varann . Ikväll så gjorde vi det vi har pratat om så himla länge . Vi fick tid för en tur på våra fyrbenta hästar . Blåste i ute paddocken men vi red . Så himla mysigt . Sen en lite kaffe på det . Livet är allt bra ! Kram på dig hjärtevännen !


Idag har plånken fått offra sig

Vi drog iväg på shopping jag och Bea . Som vanligt så har vi så roligt tillsammans . Byxor linnen nagellack träningskor . Bikini . Koftor . Och växter . Blev inhandlat till oss . Herregud . Så snygga grejer . Sen så har Jelly gjort super bra ifrån sig . Hon och Elin . Dom kommer till Båstad den 8-9 juni och tävlar . Gissa om jag skall dit . Jo du lätt att jag skall . Är så stolta över dem . Adina har tagit hand om hästen där hemma . Så nästa vecka skall vi dra iväg på en shopping runda .

https://cdn3.cdnme.se/2873827/7-3/pic_51a0cf11e087c367aa5daaf8.jpg" class="image">


Kiss ungarna

Måste ju fota di småliven rödtopparna .


Mina små

Älskar verkligen mina flickor. Dom e riktiga kompisar vi har alltid roligt och gör en massa ihop. Fast favorit av alla sakerna så e det nog shopping vi gör mest tillsammans. Älskar att köpa kläder till dem . Puss på er barn .


Förbannade slarviga elgubbar !!!

Jobba stallet sova jobba stallet sova .. Ibland vore det ju kul att det blir bara stallet sova hela tiden dag efter dag . Idag så fixade jag manen på Kjells och Kerstins lille ponny som är i hagelstorp . Så fin han blev väldigt lik baggen . Adina red en sväng i skogen med Bastard . El gubbarna hade lagt ut en kabel vid hagen .Jävla hantverkare !!!! Livsfarligt . Dom har ju för helvete inte grävt ner skiten . Bastard blev rädd för kabeltrumman och gjorde piruetter med kablen runt bena . Igår så var det likadant för Sofie och Sambucca. Ja jo allt gick bra men tänk om det hår hål i den ....... Ja då har jag varken dottern i livet eller hästen . Får man göra så ? Förbannade elgubbar .


Crazy 50 årsfest

Ujujuj sikken fest . Inte bra . Slutade med att få i sig mest groggar på kort tid jo tack . Jag och en gammal jobba kompis . Uf ! Gick inte bra . Skrapade upp armbågen på hemfärden . Ja som man bäddar får man ligga säger dom ju . Dålig hela söndagen . Snälla Marie och Sofie tog hand om hästens mat och mockningen . Underbara människor man e omgiven av . Måndags så red jag på Bastard på ute banan . Mycket volter vändningar galopp övningar . Idag så red Adina på honom medans jag longerade stallchefens Elektra . Imon så skall jag rida igen !!!! Jihuuuu .


Dålig uppdatering

Ja nu e det ju lördag . Mycke har hänt i veckan . Onsdag fick hästen och jag vilo dag . Färgade håret igen . Torsdag då red jag på Bastard gick bra med fick rida utan hjälm . Tyvärr första gången jag gjorde detta . På grund av att jag fick en rejäl eksem i hår botten . Inte skönt ! Sofie fick rida honom i skogen efter att jag red på utebanan . Sen hämtade jag och Joakim en kissunge från Mirella Thelander . Det blev 2 röda kattungar . Hahaha . Fredag -Adina tränade för Erik med Bastard . Gick bra men Erik tyckte han va lite stel då han hoppade upp och red . Gick kanon i slutet . Lördag . Idag fyller Pelle år och det blir kalas ikväll . Hihuuu . Va uppe tidigt och mockade . Köpt blommor och växter . Bastard får vila idag . Eksemet i hårbotten börjar bli bättre tack vare Tommys kräm och Maries tavegyl . Tumme upp för det .


Tisdag

Ikväll så blev det en uteritt i skogen för Adina och Bastard . Efter skogs rundan så en stund på utebanan . Och en slappe runda skogen efter igen . Jag mockade undertiden . Sen rev jag lite färskt gräs till pållarna . Nom mom . Väl hemma så hälsade jag på Liselotte i Rudö , hon hade lagat god kyckling gryta satt där en stund . Alltid lika mysigt att prata lite om ditt och datt .


Studs hoppning

Idag så blev det studs hoppning för Bassen . Han var riktigt duktig med Adina på ryggen vissa omgångar blev det som plockepin . Men det rättade Adina till . Så duktiga är dom . Imon så rider jag . Dressyr pass .


En mini tripp

Drog i väg till Halmstad/Mellbystrand lörd/söndag . Shoppade med Adina en massa kläder till både henne och mig sen kom Bea dit och en massa bröte till henne oxå . Fika på torget sen till stugan . För att götts sig lite bubbelpoolen den nya anlände i fredags men lite trubbel med el gubben så fick vi inte igång den men på tisdag så skall allt vara på G . Idag så kom Marie/Stefan och hämtade den gamla från stugan . Nu hemma och ladda batterier till en Ny vecka med jobb . Vardag igen .


Fredag

Jobbade imorse förfader sen vid kl 11 . Drog till guldsmedsbutikem i GVD . Med min klocka och fixade till armbandet . Sen mot stallet då Adina red en ute runda med atollen igen . Idag så var han rädd för grannstaten med rullatorn . Sen snurrade han runt som en stolle . Med Adina gav ett rapp med spöet och hon vann buset . Därefter mötte hon en liten valp som skällde på Bastard och sprang hack i röva p honom . Tur Bastard var snäll för hade han sparkat den lille så hade han varit dö . Jävla hund jävel . Den hade kanske behövt få ett slag med hoven . Så den lärde sig hut . Väl inne i skogen så träffade hon på en älg . Ja en skogarna som hände mycket i dag . Nu har vi precis ätitboch firat min mor på Bambu . Så mätt och go nu . Gah.


Ny frissas

Är så himla glad över den nya färgen . Och sminkningen . Vilket lyft . Har haft en riktigt mys stund med Adina i Ljungby hos Melli . En underbar tös som ville ta tag i mitt döda trötta blonda hår . Jag som har blekt sönder det totalt . Man gör ju som frisören säger kom om 4 veckor och så bleker vi utväxten . Näe jag bytte ställe då mitt hår blev sönder bränt och gick av .


Hoppning

Adina hoppade lite idag . Hästen var sketa pigg . Japp först skritt hoppning . Sen en massa galopp bommar . Först en serie med ett räcke och oxer efter sen bom på marken sen ett rättuppstående och efter det en bom på marken . Igalopp ja nu taggade han inte så mycket . Han började galoppera i lugn takt efter ett tag . Bet inte om av ståndet var rätt men det såg bra ut iaf . Hehe . Hästen blev svettig till slut . Han har fått lufsa i skogen i fyra dar nu .


nu är värmen här

Jisses vilket väder vi har så underbart . Varmt och solen skiner . En nackdel är ju att snart är myggen och knotten här . Tumme ner för det .
Gos i hagen  . Med Bastard och Adina  samt Disney hänger på ett hörn .
En skritt runda  runt byn tog vi i fredags jag och Adina . Så mysigt !
Jag red en stund på banan med Bastard .
Han e allt fantastisk denna häst . Nu går han som en klocka så tumme upp för vädret och ute banan . 
Ibland så fis åker jag på hästen men då njuter jag lite av både värme och ridningen .
Även Beatrice red på Algol en sväng med Adina ute i skogen i skritt,


Motortävlingar

Äntligen dags . För första gången var jag på en STCC tävling med mina Goa föräldrar . I Knutstorp . Min lillebror motivlackade i en depån under tävlingarna . Jisses så roligt det va . Mäktiga snabba bilar . Hejade givetvis på Tommy Lindroth . Fattar inte hur dom klarar av att ratta runt p en bana . Det gick kanon för hans Ferrari stall dom kom på 3 plats . Hipp hipp hurra vad kul . Brände fejan så nu fick jag en fin fin röd färg .


Love

Eftermiddags hos i hagen .


Lite ute ritt

Idag så red jag och Adina på Bastard och Algol . Ute i vårsolen det är kvalitetstid .


Träning

Adina tränade för Annelie ikväll lite hoppning . Gick mycket bra men Adina hade ej riktigt orken ont i halsen och hostade . Så hon hängde på så gott det gick på lektionen . Imon så skall vi jag och Adina rida ut med Bastard och Algol . En liten dotter mamma runda . Tjöta lite och mysa . Hoppas bara vädret håller i sig bara .


RSS 2.0