Blir så glad

När Munsboro Ricks nya ägare ringde mig på jobbet och undrade hur han va hos oss. Jisses Beatrices tävlingsponny som vi köpte av Mirella Thelander. Vår lilla rosett plockare som Bea hade så roligt med .
Så nu står han i Nybro . 15 år gammal.
Sånt här värmer hjärtat i denn svin kalla dag.
Beatrice red på både Bag In Box och Bastard .
Baggen gick super bra . Kul att se att inridningen elr tillridningen gett resulat.
Bastard var väldigt väldigt stel i kroppen den stackaren.
Imon skall dom få Vaccination båda 2 grabbarna B.
Så sen blir det vila ett par dar.

Kommentarer
Postat av: Ea

Hejhej!
Nu är stora stallet fullt med fyra hästar. Sedan har vi två ihopsatta boxar som är lediga. Vi kallar det lillastallet :)

2012-06-27 @ 22:52:55
URL: http://eaan.blogg.se
Postat av: Anonym

Är han frÅn Avesta?:)

Svar: ojj jag kommer inte riktigt ihåg detta Hon som hade Munsboro Rick först hette nåt på Pirjo sen såldes han till Mirella Thelander . Där efter så köpte vi honom 2006 sen gick han till Kungsbacka till en tös . Efter detta en ridskola och nu till som läromästare vid 15 års ålder. Men jag vet inte om han kom till Kamensky först.
Yvonne Emanuelsson

2012-06-28 @ 08:53:53
Postat av: Lena

Hej,
I Nybro bodde Rick bara en kort tid. Nu har vi köpt honom. Vi finns i ÖsterhaningenVi har sett en hel del fins bilder på Beatrice (tror jag att det är) och Rick. Det skulle vara roligt att få lite historia. Säljaren, Tove, verkade inte veta så mycket. Har därför talat med dem som hade honom innan; Fjärås RF.
Hälsningar
Lena

Svar: Hejsan ! Vi köpte Munsboro Rick av Mirella Thelander . Vi köpte honom som tävlingsponny och Han var en riktig rosettplockare . i både Dressyr men mest hoppning . Anledningen att vi köpte honom 2006 januari var att Beatrice ville ut och tävla . Hon var lång på honom men vi fick riktiga roliga månader ihop med honom. Väldigt snäll ponny var han dom tränade mycket på terränghoppning för Viktoria Carlebäck i Tranemo. Vi skulle starta en klass men allsvenska kom ivägen så vi var aldrig med på detta. Tyvärr. Han var orädd för hinder. Enda problemet då var att han hade sadelgjordskramp. så man fick spänna sadelgjorden efter hand och verkligen inte störa honom framför hindret och ioch med att Beatrice var lång så fick hon ej va för mycket framåt med överkroppen. . Sen när vi sålde honom så gick han till en tös som hoppade väldigt högt med honom . Msv och vi tävlade honom endast i L:B klasser då min dotter var väldigt grön och lång på honom. Vet inte riktigt hur det gick med dom höga klasserna hos den andra ryttaren . Han har ej varit skadad under vår tid som vi hade honom och då tävlade vi varannan vecka iallafall. ..
Riktigt roligt att han finns i livet ännu . Blev lite skraj när en sån fin ponny hamnade i ridskola . men slutet gott iallafall. Ha det så bra och krama Rick från oss . Har han kvar sin turkosa grimma med sitt namn på ?
Yvonne Emanuelsson

2012-07-23 @ 11:56:31
Postat av: jessica

nu rider jag han

2012-10-01 @ 14:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0