dags för en uppdatering

Jo vars  var som sagt va i stugan över påskhelgen.  Långfredagen så var det shopping med Bea . Behövde nua  gympa dojjor så att man ej går med dom som man promenerar med inne i gymmet på jobbet. 
Sen stor handlade vi på Kicks . ( världens farligaste affär , man måste handla där ju)  . En sväng till bolaget och stor handla vin  hehehe bunkrar upp för besök i stugan e aldrig fel.
Sen mot kvällen så middag hos jobba kompis i Skummeslöv. Blev lite slirig där av vinet .
Var ute på morgonkviste för en promenad i 2 dagar . Sen rök jag på en förkyldning !! Så inga promenader nu .
Påskafton gick i lugnets tecken gjorde  inget . Bara slappade.
 
Påskdagen så var vi på husvisning av ett"New England "hus l Hemmeslöv Galet vad vackert det va . Tyvärr så var ej tomten bra tyckte vi . Lite väl nära till grannen och låg fel . Inget för oss med det priset dom ville ha. bud  på 12 mille , Byggt för 17 mille. ujujuj !
Men kul att se en planlösning av huset.
Nu är det många ideer till vår stuga . Snart så blir det tillbygge . hahahaha !!
Mäklaren  ringde förresten till oss idag och frågade om vi var intresserade . Och sa att han hade även en gård  vid Båstad för 20 mille. Vilka priser .
 
nå väl .
 
I måndags och tisdags så red jag på Bastard . Galet vad bra han går .
 
 
Måtte det alltid vara så. Han är helt underbar den rackarn . med i söndags så var han en riktig idiot till häst. Adina skulle ut och rida runt kvateret och han tvär vände vid grannhuset , och galopperade i full fräs hem igen .
Adina fick stopp på honom  vid ridhuset i nerförs backen.  Det är andra gången han gör så. Snart så får inte hon rida ut ensam längre . Börjar bli lite otäckt det hära .
Älskar verkligen denna knasboll till häst varje dag e olik den andra. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0